Pogodnosti

Odmor na Kopaoniku možete upotpuniti brojnim aktivnostima koje su prilagođene svim uzrastima. Za naše goste smo pripremili posebne pogodnosti za neke od njih:

Safari:
Off road vožnja u posebno prilagođenom safari vozilu i obilazak Nacionalnog parka Kopaonik. Spektakularni vidici, posmatranje flore i faune. Obilazak arheološkog lokaliteta Nebeske stolice, priču o ovom izuzetno vrednom areheološkom nalazištu, čiji delovi datiraju iz III i IV veka, možete pročitati i videti ovde...


Streličarstvo:
Naučite da koristite luk i strelu, saznajte kako se nekada dolazilo do večere, testirajte sebe i svoje umeće iz streličarstva uz instruktore, okruženi prirodom na planinskom vazduhu i suncu.Izvidjački kamp za decu:
Pruža deci nezaboravno iskustvo, a roditeljima nudi mogućnost da vreme prilagode svojim potrebama. Zanimljiv i edukativni program koji uključuje sledeće aktivnosti: snalaženje u prirodi, orjentiring, čitanje mape, veštine preživljavanja, spremanje hrane u prirodi, edukacija o flori i fauni, pucanje iz luka i strele, osnove alpinizma, paljenje vatre, osnove radio veze, osnove meterologije, postavljanje šatora itd. Vreme trajanja je šest dana, dva puta dnevno, od 9 do 11 i od 15 do 17h.

Pešačke ture:
Od lagane šetnje do zahtevnih planinarskih tura, izaberite turu po vašoj meri i sa vodičima zakoračite u otkrivanje divljine Kopaonika. Možete izabrati jednu od pešačkih tura koje su u ponudi: Treska, Metođe, Kanjon samokovske reke, Vodopad Jelovarnik, Nebeske stolice.


Biciklističke ture:
Vožnja bicikla na Kopaoniku po odabranim stazama, predstavlja pravo uživanje, pridružite se mnogima koji Kopaonik otkrivaju pomoću bicikla.Piknik izlet u prirodi:
Organizovanje jednodnevnih izleta, obilazak različitih turističkih atrakcija, od skrivene divljine Kopaonika do srednjovekovnih svetilišta i gradova. Vodopadi, gejziri i još mnogo toga. Organizujte dan po vašoj meri.Paraglajding:
Adrenalinska aktivnost koju ćete sigurno dugo pamtiti. Osetite slobodu koju pruža letenje paraglajdingom.
Manastirska tura:
Odlična prilika da obiđete neke od najznačajnih manastira iz perioda dinastije Nemanjić.
Kayaking Ibrom:
Reka Ibar sa svojim brzacima, divljom vodom i prelepim prirodnim okruženjem predstavlja odličan poligon za nezaboravno iskustvo i adrenalinski doživljaj.